onsdag den 29. februar 2012

Pig in the City

 Man trækker lidt på smilebåndet og tænker på sex in the city -nu også pig in the city??
Pig city er et innovativt projekt der kombinerer planteproduktion og svineproduktion i samme bygning. Svin i stuen og tomater på første sal.
Projektet er tænkt at lægges til bynære områder, for eksempel industriområder, da lugtgenerne bliver taget hånd om i et avanceret teknologisk system med filtrering af luft og genvinding af affald der bruges til gødning og opvarmning af gartneriet på første sal, Man har også tænkt på dyrevelfærd, med eget slagteri så man undgår stressende transport og god plads til grisene i stalden.
Overskriften i projektbeskrivelsen hos Agrotech er jordløs svineproduktion, det er blandt andet dette der gør det mulig at gøre produktionen miljø/klimavenlig, Men ingen udendørs ture, eller roden rundt i jorden for grisene!
http://agrotech.dk/projekter/pig-city-jordloes-svineproduktion
Projektet afventer endelig godkendelse før byggeriet kan igangsættes i Svendborg
http://www.fremtidsgaarde.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=25
Kødet bliver hverken økologisk eller frilandsgrise, men der ser ud til at være nogle skridt i den rigtige retning set i forhold til den nuværende storproduktion. MEN grisene kommer altså ikke udendørs nogensinde.

1 kommentar:

  1. Jeg græder v tanken og stanken...
    Det er den forkerte retning...
    Alle slagtedyr! Skal ha prøvet græs under deres fusser
    Sys jeg
    Mere friland og øko. Men bedre for industrisvin m eget slagteri, men fuck hvor det også er fucking klamt, tænk hvis de kan hører noget, skrig etc. Hvorfor spiser man gris? Åhhhhh.

    SvarSlet